Dursun Özbek, Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti!

Dursun Özbek, Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen'in kabrini ziyaret ettikten sonra Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabrine de uğradı.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet, Ali Sami Yen'in mezarı başında yapılan ziyaretin ardından Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın kabrini de ziyaret etti. Özbek burada yaptığı kısa açıklamada ise, "Her sene yaptığımız gibi bu sene de Ali Sami Yen Bey'in mezarına yaptığımız ziyaretle başlıyoruz. Kuruluş etkinliklerimiz bugün başladı, yarın devam edecek. Büyüklerimizi hatırlamak, onların nasıl bir emanet bıraktıklarını hatırlamak çok önemli.

Bizim görevimiz onların bıraktığı emaneti en iyi şekilde temsil etmek ve dünya markası olan kulübü daha yükseklere taşımak. Sayın Süleyman Seba da Türk sporuna önemli hizmetler vermiş biri. Onu unutmak mümkün değil. Her kim Türk futboluna bir şekilde katkı vermişse bizlerin görevi onları hatırlamak. Böyle iki değerli spor adamının mezarlarının birbirlerine yakın olması ve bizim ziyaretimiz ebedi dostumuz Beşiktaş için yapmamız gereken bir husus" dedi. (Hürriyet)

Etiketler :