Dursun Özbek'ten "Beşiktaş'ı koruyorlar" iması! Derbinin gününe tepkili...

Dursun Özbek'ten "Beşiktaş'ı koruyorlar" iması! Derbinin gününe tepkili...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi maçının tarihi hakkında konuştu

Ajans Beşiktaş - Galatasaray ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena'daki derbi maç, 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak.

Derbinin pazartesi olmasına yönelik eleştirilere G.Saray Başkanı Dursun Özbek de katıldı. Özbek bugünkü basın toplantısında şunları söyledi:

"Derbinin tarihi çok enteresan. Öyle tuhaf şeyler oluyor ki; bugün değerli 3 kulübümüz 3 maç oynuyor. Hem de deplasmanda oynuyorlar. Dönüp geliyorlar, Pazar oynuyorlar. El insaf. Bir derbiyi pazara almak olmaz. Çok çekilmeli olacak bir maçı Pazartesi oynatmak neden?

"FEDERASYON AÇIKLAMA YAPSIN"

Avrupa'da maçlar neden pazartesiye alınmıyor? Hep pazar. Ne söylemek gerekir şimdi? Biz Avrupa'da 48 saatte maça çıkıyorduk. Bana sorana kadar basın olarak siz yorum yapın. Federasyon çıksın cevap versin. Bu hafta oynanmıyor da Pazar günü, derbi mi oynanmıyor? O zaman bu hafta da yapın aynı şeyi. Kasıt arandığı zaman iş başka yere gider. Neden Osmanlıspor'u pazara koydun?"

"BEŞİKTAŞ'I KOLLUYORLAR"

Bir gazetecinin "Beşiktaş'ı mı koruyorlar" sorusuna Dursun Özbek "Benim söylediklerimden bu anlaşılmıyor mu?" diye yanıt verdi.

 

Etiketler :