Durumu kontrollerden sonra belli olacak

Durumu kontrollerden sonra belli olacak

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Ajax'ı konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Ajax'ı konuk eden Beşiktaş, 22'de Ghezzal'in penaltıdan attığı golüyle öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. 2. yarının başında oyuna giren Haller, dakika 54'te eşitliği getirdi, dakika 69'da ise takımına galibiyeti getirdi. Sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 5'te 0 yapan siyah-beyazlılar grupta puansız son sırada yer alıyor.

Montero sedyeyle oyundan çıktı

Kara Kartal'ın İspanyol stoperi Francisco Montero 75. dakikada Haller'le girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Acılar içinde belini tutan genç futbolcuya ilk müdahale saha içinde yapılsa da Montero karşılaşmaya devam edemedi. 22 yaşındaki futbolcu sedye ile kenara gelirken, yerini de Necip Uysal'a bıraktı. Montero'nun net durumu detaylı kontrollerin ardından belli olacak. 

Siyah-Beyazlılar'ın, Süper Lig 'de son oynadığı ve 2-0 yenildiği Alanyaspor mücadelesindeki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Welinton, Devler Ligi maçına kulübede başlarken, formasını kaptırdığı Montero'nun yerine de hocası Sergen Yalçın tarafından tercih edilmedi. (Fanatik)