Elde var sıfır!

Elde var sıfır!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş transferin son günü de amacına ulaşamadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler ve teknik direktör Sergen Yalçın, Ümraniye'de bir araya geldi. Öğlen saat 12.00'de başlayan zirve 16.00'ya kadar sürdü.

Ajans Beşiktaş - Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş transferin son günü de amacına ulaşamadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler ve teknik direktör Sergen Yalçın, Ümraniye'de bir araya geldi. Öğlen saat 12.00'de başlayan zirve 16.00'ya kadar sürdü... İşte isim isim yaşananlar:

KALİNİC: Oyuncuya yapılan son teklif 2.5 milyon Euro maaş ve bonus toplamı yanı sıra 2+1 yıllık sözleşme oldu. Ancak 32 yaşındaki futbolcuya dün öğlen saatlerine doğru İtalya'nın Verona kulübünden teklif geldi. 3 milyon Euro net ücreti iki yıla yayan ve ilk sezonun yarısını ödeyecek olan İtalyanlar, Kalinic'i ikna ederek transferi gerçekleştirdi.

MANDZUKİC: Bonservisi elinde olan yıldız futbolcuya 2.5 milyon Euro maaş ve 2 yıllık sözleşme teklifi götürüldü. Pazarlıklarda maaş teklifini ve sözleşmeyi kabul eden 34 yaşındaki oyuncu, 3 milyon Euro imza parası isteğinden geri adım atmayınca transfer gerçekleşmedi.

BALOTELLİ: Yönetimin önde gelen bazı isimlerinin isteğiyle yeniden gündeme gelen İtalyan yıldız için teknik heyet yine olumsuz görüşünü yineledi. Oyuncuyla pazarlıkların sürdüğü esnada İngiltere Championship ekibi Watford devreye girdi. 1.5 milyon Euro net + bonus olmak üzere 1+1 yıllık teklifine olumlu yanıt alamayınca transfer gerçekleşmedi. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :