Emirhan İlkhan'dan menajerine rest! Beşiktaş kazansın diye imza attı

Emirhan İlkhan'dan menajerine rest! Beşiktaş kazansın diye imza attı

Emirhan İlkhan, 2023’te bitecek sözleşmesini haziran ayında 2025’e kadar uzatmasaydı en geç sezon sonu bedelsiz olarak takımdan ayrılabilecekti.

Ajans Beşiktaş - Menajerlerin bu yöndeki tavrına rağmen imzayı atan 18 yaşındaki oyuncu anlaşma sağladığı Torino’ya giderse Kartal’a 4.5 milyon euro kazandıracak.

Beşiktaş’ta özkaynak sisteminin en son ve en değerli ürünü olan Emirhan İlkhan’ın Torino anlaşması herkesi şoke etti. Siyah-beyazlı taraftarlar adeta isyan bayrağı açarken, Teknik Direktör Valerien Ismael de Sampdoria maçından sonra yaptığı açıklamada yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

 

Torino ödemeyi yapıyor

Kartal’da tüm gözler Torino’ya çevrildi. Emirhan İlkhan’la 5 yıllık sözleşme için anlaşma sağladıktan sonra Beşiktaş’a teklifte bulunan İtalyan kulübünün bugün 4.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini peşin ödeyerek genç oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, Emirhan’ı takımda kalması için ikna etmeye çalışsa da Torino’nun parayı yatırması halinde transfer tamamlanacak.

Torino’nun Emirhan’a yıllık net 600 bin euro ücret ödeyeceği öğrenildi. Genç oyuncunun Beşiktaş’taki kazancı haziran ayında yıllık 200 bin euroya yükseltilmişti. İtalyan kulübü önümüzdeki dönemde Emirhan’ı satması halinde bonservis gelirinin yüzde 15’ini Beşiktaş’a ödeyecek. (Milliyet)