Emre Akbaba transferi çıkmaza girdi! İşte Beşiktaş'ın önerdiği ve Alanya'nın istediği bedel...

Emre Akbaba transferi çıkmaza girdi! İşte Beşiktaş'ın önerdiği ve Alanya'nın istediği bedel...

Beşiktaş'ta Emre Akbaba transferi çıkmaza girdi. Siyah beyazlılar milli oyuncunun bonservisi için 3.5 milyon euro önerirken, Akdeniz temsilcisi 7.5 milyon euro istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Emre Akbaba defteri kapanmak üzere. Aytemiz Alanyaspor ile vagner Love transferinde olduğu gibi kıran kırana pazarlık gerçekleştiren siyah beyazlılarda, Emre Akbaba transferi çıkmaza girdi.

Beşiktaş'ın 3.5 milyon euro bonservis önerisine karşın Aytemiz Alanyaspor'un 7.5 milyon euro'da indirime gitmemesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi.

Manuel Fernandes ile ise görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenilirken, yönetim Oğuzhan'ın sözleşmesini uzatmasının ardından hem Emre Akbaba hem de Manuel Fernandes transferinde acele etmeme kararı aldı.

Aytemiz Alanyaspor yönetimine ve Manuel Fernandes'e resmi tekliflerini ileten yönetim gelen yanıtlara göre hareket edecek.

Bu arada Beşiktaş'ta Cyle Larin'in kendi fizyoterapistiyle tatilini kenara bırakıp Kanada'da çalışması, sezon öncesi istekli ve hırslı görüntüsü Slovakya kampı öncesi siyah-beyazlı teknik ekibi heyecanlandırdı. (Bein Sports)

Etiketler :