Emre Kocadağ: "Adalet olduğu sürece, hakkımız yenmediği sürece kayıtlarla işimiz yok"

Emre Kocadağ: "Adalet olduğu sürece, hakkımız yenmediği sürece kayıtlarla işimiz yok"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, TRT Spor'da Tuna Akdemir'in sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - İşte Emre Kocadağ'ın Beşiktaş'ın Antalya kamıpnda yaptığı açıklamalar:

"VAR kayıtlarıyla ilgili başvuru yaptık. MHK Başkanı aynı fikirde değiliz dedi. İyi niyetten şüphemiz yok. Güven ortamını yeniden sağlamak önemli. Adalet olduğu sürece, hakkımız yenmediği sürece kayıtlarla işimiz yok. Bugünkü MHK basın toplantısında gördük ki; gereken dersler çıkarılmış. İkinci yarı bu anlamda çok daha iyi geçecek diye umuyorum. Biz her zaman Beşiktaş'ın hakkının takipçisi olacağız."

"Genç oyuncularımızı oynayabilecekleri kulüplere kiralama yoluna gittik. Genç oyuncular dışında takımdan ayrılacak kimse yok. Kadromuzu bozmayı düşünmüyoruz. TFF ile alakalı limitler var, onunla alakalı çalışmalarımız var. Kadromuzun geniş. Konsantrasyon yüzünden puanlar kaybettik."

"Laf olsun diye bu saatten sonra transfer yapmayız. Durum ortada. Belki şartları oluşturabilirsek bütçemize uygun bir transfer yapabiliriz. Devre arası olmaz, sene sonu olur. Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlaması da yapılıyor."

"Cenk Tosun, Premier Lig'de oynuyor. Oradaki durumu ve şartları belli. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz Beşiktaşlı bir oyuncu. Şu an için transfer durumu yok. İleride neler olur bilmiyorum."