Emre Kocadağ: "Artık bu hakemlerle yapacak bir şey yok. Kabullenmek zorundayız."

Emre Kocadağ: "Artık bu hakemlerle yapacak bir şey yok. Kabullenmek zorundayız."

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Maçın ardından konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Beşiktaş'ın karşısında organize bir ekip var" şeklinde konuştu.

Beşiktaş, lider Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Siyah-beyazlılar son 10 maçında 7. mağlubiyetini aldı.

Yenilginin ardından Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ açıklamalarda bulundu.

"Sene başından beri herkesin malumu olduğu gibi sakatlıklar, eksik oyuncular..." diyen Kocadağ, "Bir türlü takım olarak oynamayı beceremedik. Bu milli ara bize iyi gelecektir diye düşünüyorum. Biz teknik ekibimize, oyuncularımıza ve hocamıza güveniyoruz."

Sergen Yalçın'a güvendiğini dile getiren Kocadağ, "Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. İyi bir takımımız var. Kötü oynayarak kaybetmiyoruz. İnşallah milli arada toparlanıp, puan farkını kapatıp şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyoruz." dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN KARŞISINDA ORGANİZE BİR EKİP VAR"

"Ben 8 yıldır yöneticilik yapıyorum. Biz hakemlerin sene başından beri geldiğimiz noktada vücut dillerinden yapmak istediklerini anlayabiliyoruz. Beşiktaş'ın önünün kesilmeye çalışıldığını görüyoruz. Artık bu hakemlerle yapacak bir şey yok. Elimizdeki malzeme bu. Kabullenmek zorundayız. Bu sene Beşiktaş'ın karşısında organize bir ekip var."