Emre Kocadağ: "Beşiktaş bu saatten sonra masaya yumruğunu vurup, yıkıp geçecek"

Emre Kocadağ: "Beşiktaş bu saatten sonra masaya yumruğunu vurup, yıkıp geçecek"

Beşiktaş, Göztepe'ye 2-1 kaybederken eleştiriler hakem Hüseyin Göçek'e çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Asbşkan Emre Kocadağ'ın açıklamaları söyle:

"Stat güzel olmuş. Göztepe yeni stadı ile gelir artışı sağlayacak. Gelirleri artacak ve bugün böyle bir hakem çıkıp onları da haksızlığa uğratacak. Temennimiz böyle bir şey yaşanmaz!"

Bu sezon hakemler bize karşı adaletli yönetim sergilemiyor. Bunu vicdanları nasıl kabul ediyor, nasıl başlarını rahatça yastığa koyuyorlar? Türkiye'nin en yetenekli hakemini de gördük. Bize karşı mı çalınmıyor bu düdükler! Bugün ki hakem kuralları bilmiyor!"

Bir kişi çıkıp doğru düzgün öğretemiyor mu? Diaby'e yapılan hareketi VAR da uyarmıyor. Bizim her hafta çıkıp ağlama sızlama gibi bir huyumuz yok. Beşiktaş ağlamaz. Beşiktaş yumruğunu masaya vurup geçecek artık.

Beşiktaş ağlamaz. Beşiktaş bu saatten sonra masaya yumruğunu vurup, yıkıp geçecek.

Bu emekler heba olduktan sonra köklü bir çözüm verilmesi gerekiyor. Ya bu hakemler değişecek, ya da eğitimler gelecek. Yine de yaşanmayacağını sanmıyorum. Saha içini toparlayınca daha iyi bir yere gider Türk sporu."

"Şu anda Beşiktaş, havlu attı denebilir mi, puanlar yakın ama gerçekçi olmak gerekirse biraz hedeften uzaklaştık. Yeni teknik direktör de gelip elinden gelen katkıyı yapmaya çalışacak ama biz mücadeleyi bırakmayacağız ve elimizden geleni yapacağız"

Kocadağ'dan Sergen Yalçın açıklaması

"Bizim plan ve projemizde yoktu hoca değişimi ama Beşiktaş da plansız değil. Bu karar alınırken de belli bir plan yapıldı. Aklımızda bazı isimler var, bu hafta içinde netleşir. Yarın da bitebilir, sonra da bitebilir."