Emre Kocadağ: "Güven verdik, başarı geldi"

Emre Kocadağ: "Güven verdik, başarı geldi"

Asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın başarısının sırrını Fanatik'le paylaştı. Kocadağ, "Göreve geldiğimizden beri takıma bir güven verdik. Hep beraber olumlu bir ortam sağladık ve bu ortam da bize başarıyı getirdi" dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Kayserispor’u 4-1’lik skorla yendikleri karşılaşmanın ardından özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yönetici, ligde 5 maçta 5 galibiyet almaları sebebiyle mutlu olduklarını belirterek oyuncularla özel olarak ilgilendiklerini söyledi.

Kocadağ, “Adem Ljajic’le bizzat kendim yakından ilgileniyorum. Hemen hemen her gün sohbet edip onu motive ediyorum. Biz, her maça takım olarak gidiyoruz. Göreve geldiğimizden beri takıma bir güven verdik. Hep beraber olumlu bir ortam sağladık ve bu ortam da bize başarıyı getirdi. Kasımpaşa ve Fenerbahçe mücadeleleri bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı. Oyuncuların ödemelerinde bir sorun olmadığını belirten Kocadağ, “Futbolcuların alacaklarını sorunsuz bir şekilde ödüyoruz” sözlerini sarf etti. (Fanatik - Süleyman Hatısaru)