Emre Kocadağ'dan Sergen Yalçın ve sözleşme sözleri

Emre Kocadağ'dan Sergen Yalçın ve sözleşme sözleri

Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında lider Beşiktaş, Başakşehir'e konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, karşılıklı gollere sahne olan 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı ve serisini 6 maça çıkardı. Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 5'er puan fark atan Beşiktaş, Başakşehir engelini aştı, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı.

Maç sonunda konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ şunları söyledi:

"Sözleşme konuşuluyor gelecek sezonla alakalı, gereksiz konuşmalar oluyor. Hocamızla alakalı hiçbir problem yok, hocamız bizden, biz ondan memnunuz. Camiamız bu noktada endişe duymasın, bir şekilde beraber uzun yıllar devam edeceğiz.

Kadronun kısıtlı olduğuna katılmıyorum. Yedek kulübesinde de ciddi isimler var. Sene aşından beri yaratılmış bir algı bu. Sene başında da bu şekilde cevap verdiğimizde insanlar bizi eleştirdi. Takımımızın iyi olduğunu söylediğimizde transferler yetersiz dendi.

Kupa da çok önemli bizim için. Sonra Fenerbahçe derbisi var, biz maç ayrımı yapmıyoruz. Bu 3 puan ne kadar önemliyse, bundan sonrası da önemli.

Bugün kazandığımız için mutluyuz ama VAR'dan gelmeyen iki penaltı var. Biz sahada oynayıp, sahada kazanmayı umuyoruz. Seviyesi düşük benzetmelerle ne hakem camiasını, ne futbolu yukarı taşıyacağımızı düşünmüyorum."