"En büyük 3 puan"

"En büyük 3 puan"

Vatan gazetesinden Ömer Güvenç, Beşiktaş - Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - ŞAMPİYONLUK yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş açısından 3 puanın olmazsa olmaz maçlarından biriydi... Oldu, 3  puanı kazandı. Coşkulu, hop oturup hop kaldıran futbol var mıydı? Hangi Beşiktaşlıya sorarsanız sorun, ‘Hayır’ cevabını alacaksınız. Ama görünüyor ki zirvedeki bütün takımlar için önce 3 puan, sonra güzel futbol. 
 
ÖNCELİKLE şunu söyleyelim. Beşiktaş bu maçı fazlasıyla hak etti. Gerçi 1-0 oldu ama kaçanlar ve Hopf’un kurtarışları farkı engelledi. Pepe ve Quaresma yoktu. Pepe arandı mı? Bence ‘Hayır’. Peki Quaresma? Başkan, yönetim kızgın. Herkes ‘aranmadı’ dese Beşiktaşlı taraftarların cevabı, “Bu çılgın  çok aradık” olacaktır. 
 
‘BRAVO TOLGAY’
 
BEŞİKTAŞ’IN tek golü Talisca’nın ayağından geldi. Ama o golün mimarı, inanılmaz asist yapan Tolgay’dı. Tolgay aynı zamanda Beşiktaş’ın da en iyi oyuncularının başında geliyordu. Ne pas attın be Tolgay. 
 
NEGREDO golcü bir oyuncu, dün gol atamadı. Yıldız vermeye kalkanlar, Negredo’ya 10 üzerinden 5’i vermezler bile. Benim yıldızım 7. 
 
.BİRLİĞİ takımı bu... Bu takımı buralara getiren Ümit Hoca’ya alkışlar... Özetle; özellikle zirvedeki ve düşmeme mücadelesi veren takımlar için parola şu; en büyük üç puan, başka büyük yok... (Ömer Güvenç/Vatan)

Etiketler :