Erdem Seçgin: "Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz"

Erdem Seçgin: "Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz"

A Milli Takımımızın geleceği olarak görülen 2000 yaş grubu U19 Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası öncesi Portekiz’de Elit Tur’da çok önemli eleme maçlarına çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Rakipler Portekiz, İskoçya ve Güney Kıbrıs... Milliler bu gruptan çıkarsa U19 Avrupa Şampiyonası’na adını yazdıracak. Bu önemli turnuva öncesi Riva’da toplanan U19 Milli Takımı’nı ziyaret eden Fanatik Gazetesi, Beşiktaş'ın genç yıldızı Erdem Seçgin ile de konuştu.

İşte Erdem'in sözleri:

"Kamp çok güzel gidiyor hocamız da sağolsun çok yardım ediyor. Biliyorsunuz geçen seferki elemede bir zorluk yaşadık kötü bir mağlubiyet yaşadık ama sonra son Dünya Şampiyonu İngiltere’yi yendik. Her şeyin üstesinden gelebiliriz çünkü biz iyi bir takımız ve bütün arkadaşlarım çok iyi çalışıyor. İnşallah orada da ülkemizi iyi bir şekilde temsil edeceğiz. Yurtdışına arkadaşlarım gittiğinde çok seviniyorum. Türk futbolunun geliştiğini görüyoruz. Ben de bir şans buldum ve Avrupa maçında oynadım ama daha da çok şans bulmayı istiyorum. Özellikle Ozan Kabak yakın arkadaşım ve çok iyi yerlere gelmesinden dolayı çok mutluyum.”