Erkan Veyseloğlu: "Pazar günkü finale ulaşmayı hedefliyoruz"

Erkan Veyseloğlu: "Pazar günkü finale ulaşmayı hedefliyoruz"

2019 Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı, yarı finale yükselen dört takımın başantrenör ve kaptanlarının yanı sıra Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) çocuklarının da katılımıyla Ankara’da düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - 2019 Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı, yarı finale yükselen dört takımın başantrenör ve kaptanlarının yanı sıra Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) çocuklarının da katılımıyla Ankara’da düzenlendi.

Ankara Latanya Hotel’de düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocuklarının yanı sıra; kupada yarı final oynayacak Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom takımlarının başantrenörleri ve kaptanları katıldı.

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic ile kaptanı Erkan Veyseloğlu'nun görüşleri ise şu şekilde:

Dusko Ivanovic (Beşiktaş Sompo Japan)
“Türkiye Kupası’nın gerçekten çok iyi bir organizasyon olduğu düşüncesindeyim. En formda olan takımlar burada rekabet ortamındalar. En iyi takımlar arasında oynandığı için herkesin kazanma şansı var. Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Bence Fenerbahçe Beko ile birlikte bu sene Final Four’un en büyük adayları arasında olan bir takım. Ama biz de kazanabileceğimize inanıyoruz.”

Erkan Veyseloğlu (Beşiktaş Sompo Japan)
“Zorlu bir maç oynadık. Çeyrek finaller her zaman zor oluyor. Yarın karşılaşacağımız ekip de Euroleague’in en değerli ekiplerinden. Anadolu Efes geçen sene de bu kupayı kazanmış bir takım. Çok çekişmeli bir maç olacak. Son dakikaya kadar kazananın belli olmayacağı bir maç olacak. Yarın taraftarlarımızın salonda iyi bir atmosfer yaratmalarını diliyorum. Dört takıma da başarılar dilerim. Pazar günkü finale ulaşmayı hedefliyoruz.”

Etiketler :