Erman Özgür: "Beşiktaş’ın, Kagawa’dan yeterince faydalanamadığını düşünüyorum""

Erman Özgür: "Beşiktaş’ın, Kagawa’dan yeterince faydalanamadığını düşünüyorum""

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Alanyaspor karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı Erman Özgür değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Erman Özgür'ün bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Derbi hezimeti sonrası Beşiktaş’tan yüksek oyun kalitesi beklemek hayal olurdu. Oynanan ilk yarı vasatın üzerine çıkılamayan oyun gayet normaldi. Ancak Galatasaray maçında sol kenarda eziyet çeken Adem Ljajic’in santrfor arkasında ki serbestliğine yeniden dönmesi ile skor bulması bir oldu. Önde hareketli bir oyun oynasa da Beşiktaş oyununu Alanyaspor’a kabul ettiremedi.. Ve duran toptan yediği gol ile de içeriye berabere gitti. 2. yarı maçın hikayesinde bir farklılık yoktu. Saman alevi gibi nadiren parlayan 2 takım vardı. Beşiktaş Quaresma’nın kıpırdanışı ile golü bulup skoru aldı. Kolu kanadı kırık Alanya’ya karşı oyun vasat skor iyi oldu. 3.lük işini Trabzon deplasmanı öncesi sağlama aldı.

Gecenin sorusu

Nasıl bir teknik direktör tercih edilmeli? Beşiktaş ekonomik sıkıntılardan önce Şenol Güneş’le yakaladığı oyun kalitesine ve keyifli oyuna önem veren bir hoca seçmek zorunda.

Maçın starı

Yıldız gibi mi oynadı? Hayır. Ancak iş disiplininden rakip kim olursa olsun ödün vermeyen, örnek profesyonel Atiba Beşiktaş’ın yine her yere yetişen ve orta saha direncini ayakta tutan oyuncusuydu.

Maçın olayı

Beşiktaş için dün akşam sahada bulunan oyunculardan Karius, Mirin, Lens gibi oyuncular ekonomi müsaade ederse yerlerine oyuncu bakılması en muhtemel isimler. Tabi yeni teknik direktör ile bir çıkış yakalamak adına bir şans daha tanınırsa o başka.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın, Kagawa’dan yeterince faydalanamadığını düşünüyorum. Özellikle Necip, Lens gibi oyuncuların zaman zaman aldığı şansları alması gereken öncelikli oyuncu Kagawa olmalıydı."