Erman Özgür: "Beşiktaş'ın şampiyon olması için..."

Erman Özgür: "Beşiktaş'ın şampiyon olması için..."

Sergen Yalçın, düzenlenen basın toplantısında hedeflerinin bu sezon ligi şampiyon tamamlamak olduğunu ifade etti. Spor yorumcusu Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın açıklamaları üzerinden Beşiktaş'ın kadro yapılanmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, düzenlenen basın toplantısında takımın son durumundan transferlere ve gelecek planlarına kadar bir çok konuda açıklama yaptı.

Tivibu Spor'da yayınlanan konuşan Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın "Bizim ana hedefimiz Türkiye şampiyonluğudur." açıklamasını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın basın toplantısında yaptığı 'Hedef Süper Lig şampiyonluğu' açıklamasını değerlendiren Erman Özgür, "Samimi söylüyorum; Sergen hoca geçen sene küçük çaplı bir mucizeye imza attı. Beşiktaş, pandemiden önce lige havlu atmış, oynadığı oyundan da zevk almayan, izlerken de zevk vermeyen bir takımdı. Pandemiden sonra baskı da olmadığı için daha iyi iş çıkardılar." dedi.

Sergen Yalçın basın toplantısındaki açıklamaları üzerinden değerlendirme yapan Erman Özgür, "Beşiktaş ligi üçüncü bitirdiğine pişman olmuş gibi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kadrosunu yan yana yazdığınız zaman Beşiktaş'ın bu sene şampiyon olması Sergen Yalçın'ın geçen sezondan daha büyük bir mucize yaratması anlamına geliyor" dedi. 

Etiketler :