Erman Özgür'den Beşiktaş'a Burak Yılmaz eleştirisi

Erman Özgür'den Beşiktaş'a Burak Yılmaz eleştirisi

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu resmen sona erdi. Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle iyi bir ivme yakalayarak sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, Karius ve Ruiz'in ardından tecrübeli forvet Burak Yılmaz'la da yollar resmen ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Alacaklarına karşın bonservisini eline alan ve Fransa Ligi takımlarından Lille'e transferi an meselesi olan santraforla ilgili olarak Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı bu hamle konusunda eleştiren Erman Özgür, "Biraz acele mi edildi acaba, çünkü Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacaksın. Ciddi bir geliri var. En iyi oyuncunu bıraktın. Belki Burak Yılmaz'la o gruplara kalma şansın daha da yüksek olacaktı. Ne vereceksin Beşiktaş düzeyindeki bir santrafora para olarak? 1 milyondan aşağı para vererek kimi getirirsin, sıradanlaşmak istiyorsan Jahovic'i getirirsin. Beşiktaş'ın santraforu sıradan olmaz. Fenerbahçe ve Galatasaray için de geçerli. Burak Yılmaz meselesinin hiç mi kurtarır yanı yoktu? Eğer fedakadarlık yapacaksan, orta sahadan, geriden falan yaparsın ama santrafordan yapmaman lazım. Beşiktaş'a atan ve tutan iki tane üst düzey oyuncu lazım." dedi.

 

Etiketler :