Erman Toroğlu: "Aykut Kocaman rahatsız. Senin meslektaşının kafasına çakmak attılar. Sen niye konuşuyorsun?"

Erman Toroğlu: "Aykut Kocaman rahatsız. Senin meslektaşının kafasına çakmak attılar. Sen niye konuşuyorsun?"

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Galatasaray ile TT Arena'da karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı siyah-beyazlı takım 2-0 kaybetti. Galatasaray'ın gollerini Fernando ve Gary Rodrigues kaydetti. Dusko Tosic, mücadelenin 65. dakikasında kırmızı kart gördü. Bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara alan Beşiktaş, ligde 4. sıraya geriledi. Galatasaray ise yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Mücadelenin ardından A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki kupa müsabakasında yaşananlar hakkında konuştu. Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararından Beşiktaş kadar Fenerbahçe'nin de zarara uğrayacağını söyleyerek, şu değerlendirmelerde bulundu;

"ÖYLE ÇIKIP AĞLAMAK OLMAZ"

Senelerdir bu işin içindeyim. Göreceksiniz, bu söylediklerimi unutmayın. Bu olaydan sonra yaşanan olayların boyutu artacaktır. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Beşiktaş takımı sahaya çıkmıyor. Herkes hesabını yapmıyor. Beşiktaş ben çekiliyorum dedikten sonra bu iş kolay değildir. Beşiktaş ne kadar yara alırsa, Fenerbahçe de o kadar yara alır. Öyle çıkıp ağlamak olmaz, bazı şeylerin önünü kapatamazsın. Rahatsızsın. Senin meslektaşın yerlerde sürüldü. İçine sindiremiyorsun.

"AYKUT KOCAMAN RAHATSIZ"

Bu olaydan sonra Fenerbahçe de büyük yara almış. Aykut Kocaman'ın sürekli konuşmalarından anlıyorsunuz zaten. Rahatsızsın. Senin meslektaşının kafasına çakmak attılar. Sen niye konuşuyorsun? Dışarıda kal.

Etiketler :