Erman Toroğlu: "Fikret Orman herhalde aşkını da alıp gidecektir"

Erman Toroğlu: "Fikret Orman herhalde aşkını da alıp gidecektir"

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a konuk oldu. Mücadeleyi Trabzonspor 4-1 kazandı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'la deplasmanda karşılaştı. Trabzonspor'un gollerini 31. dakikada kendi kalesine Dorukhan Toköz, 42. dakikada Sosa, 64. dakikada Sörloth ve  88. dakikada Nwakaeme attı. Beşiktaş'ın tek golünü ise 79. dakikada Güven Yalçın kaydetti. Maç sonunda Trabzonspor puanını 9 yaparken 7. sıraya yükseldi. Beşiktaş ise 5 puanla 16. sırada yer aldı. 

Erman Toroğlu, A Spor kanalında müsabakayı şöyle yorumladı:

"3 SENE ÖNCE SÖYLEMİŞTİM"

"Trabzon cephesi var. Beşiktaş cephesi var. Hayatımda sevmediğim bir iş. Ben bunu yazdım, söyledim lafını oldum olası sevmem. Arkadaş bu akşam bunu çok net söyleyeceğim. 3 sene önce konuşuyorduk. 3 sene önce bir tablo çiziyordum. Bu iş kötü gidecek demiştim. Beşiktaş o zaman Şampiyonlar Ligi'nde uçuyordu. Ancak gözüküyordu. Yönetim, teknik adam, saha içi gittikçe kötü gidiyor. 

"FİKRET ORMAN HERHALDE AŞKINI DA ALIP GİDECEKTİR"

Talisca gitti. Çok giden futbolcu oldu. Fikret Orman ve Şenol Güneş sahnede barıştılar göründü ama araları çok iyi olmadı. Beşiktaş taraftarı Fikret Orman'ı sevemedi ama Şenol Güneş'i seviyordu. Şenol Güneş takım ve yönetim arasında, takım, seyirci arasında ve yönetim-seyirci arasında iyi baraj kuruyordu. İdare ediyordu. Fikret Orman 4 senedir Abdullah Avcı aşkıyla yaşadı. Herhalde 6. maçından sonra aşkını da yanına alıp gidecektir."

Etiketler :