Erman Toroğlu'dan Demba Ba'ya flaş yanıt!

Erman Toroğlu'dan Demba Ba'ya flaş yanıt!

Gençlerbirliği - Galatasaray maçı hakkında yorum yapan yorumcu Erman Toroğlu, Demba Ba hakkında da konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın, Vodafone Park'ta Göztepe'yi 5-1 yendiği müsabakanın ardından Beşiktaş'ın eski golcüsü olan ve Göztepe'de forma giyen Demba Ba polemikleri yaşanmaya başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarını tersten anlayan bazı yorumcular, Demba Ba'nın Beşiktaş karşısında bilerek gol kaçırdığını iddia etti.

Senegalli yıldız, twitter hesabından kendisi hakkında konuşan Erman Toroğlu'na cevap verdi. Demba Ba yaptığı paylaşımda "Soyunma odasında ne olduğunu bile bilmeyen bütün aptallara; tamamen markaja almam gereken oyuncuya odaklıydım. Bu kişi de önümde ve Babel adını kullanıyor. Onun gol atmadığına emin olmaya çalışıyordum." ifadelerini kullandı.

A Spor'da Gençlerbirliği - Galatasaray maçı hakkında konuşan Erman Toroğlu, Demba Ba'ya yanıt olarak şu ifadeleri kullandı, "Demba Ba'nın boyu 1.89 ve sahanın en uzunu. Hem hücumda hemde savunmada en uzun adamınız. Ben teknik direktörüm ve üç tane çok tehlikeli adamı var. Talisca, Pepe ve Tosic. Bu üç adamdan Talisca açık ara en tehlikeli adam. İkinci adam 4 gol atan Tosic. Pepe 2 gol atmış biri kafa golü. Babel ise hareketli toplardan gol atmış. Ben teknik direktörüm geliyorum üç tane tehlikeli adam var kim sokarım burada. Babel topa iyi vuran bir oyuncu kabülüm. Sekerse şutu engelleyeceksin. Ben uzun boylu adamı aptal mıyım? sokarım Pepe'ye vs. veririm. Eğer teknik adam olsam Babel'e daha kısa oyuncu veririm kapıp hızlı çıkarım. "

Etiketler :