Erman Toroğlu'dan hakem eleştirisi: "Beşiktaş galipmiş, sana ne abi?"

Erman Toroğlu'dan hakem eleştirisi: "Beşiktaş galipmiş, sana ne abi?"

Erman Toroğlu, Talisca'nın faul pozisyonunda tartışmalı karar veren Hüseyin Göçek'i eleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Erman Toroğlu, Talisca'nın faul pozisyonunda tartışmalı karar veren Hüseyin Göçek'i eleştirdi. İşte o sözler... Türkiye'de şu bir gerçek. Hala aynı durumda ısrarlıyım. Beşiktaş'ın orta sahasında hala sorun var. Beşiktaş'ın orta sahasında oynayanlara bak, hücuma bak. Talisca, Babel, Quaresma, Cenk. 10 numara! Hepsi bir şey yapıyor. Birisi kötü oynayabilir ama hepsi üst düzey oyuncular. Maçın kaderine etki edecek isimler.

Gel orta sahaya. Aynı şey söyleyemiyorsun. Başakşehir'de Abdullah Avcı kopyasını verdi. İlerde oynayan oyuncuları orta sahaya yardıma zorlarsak istediğimizi alır dedik. Göztepe bugün oynuyor gözüküyor ama yalan. 1-1 olsun, 3-1 olur. Çok büyük anormal işler olmazsa Beşiktaş kazanacaktı. Beşiktaş bugün ciddi bir antrenman yaptı. Hakem de kötü bir maç yönetti. Talisca'nın pozisyonu mesela, çok net. İçerde, dışarıda tam kestiremedim ama pozisyon faul kardeşim. Ver faulünü, kırmızı kart. Beşiktaş galipmiş. Seni ilgilendirmiyor. Sana ne abi!


Atiba çok faydalı bir adam ama onun şekli belli. Atiba arka taraftaysa onun yanına ve önüne farklı bir adam koyacaksın. Beşiktaş'ın orta sahada bir adama ihtiyacı var. Lens ve Negredo'nun yerine bir orta saha olsaydı, daha farklı olurdu. Bu Beşiktaş'ta oynayamazsa Oğuzhan başka bir takıma da gidemez. Söylediğimiz zaman Beşiktaşlılar bozuluyorlardı. Ne oldu? Tolgay oynaması lazım, Oğuzhan sahte oynuyor diyorduk.

Beşiktaş'ın yerinde ben olsam Kerim Frei'ı vermezdim. Hep faydalanılabilecek bir oyuncuydu. Bana 3-4 maçı çevirebilir.

 

Etiketler :