Ertuğrul Sağlam'ın yerine John Benjamin Toshack!

Ertuğrul Sağlam'ın yerine John Benjamin Toshack!

İran ekibi Traktör Sazi, bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Galli teknik direktörü John Benjamin Toshack'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon teknik direktör Ertuğrul Sağlam 11 maçlığına İran ekibinin başına geçmiş ve sezonu tamamlamıştı.

Ajans Beşiktaş - İran Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Traktör Sazi,  teknik direktörlüğe John Benjamin Toshack'ı getirdi.

İran kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, 69 yaşındaki  Galli teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Teknik direktörlük kariyerinde Real Madrid, Real Sociedad ve Deportivo  gibi takımları çalıştıran Toshack, 1997-1999 yıllarında 1,5 sezon Beşiktaş'ta  görev yapmıştı.

Traktör Sazi'de geride kalan sezon ocak-nisan aylarında Ertuğrul  Sağlam teknik direktörlük koltuğunda oturmuştu.

Ertuğrul Sağlam konuyla ilgili olarak, "Geçtiğimiz sezon görev yaptığım Tractor Sazi yeni sezon için eski hocam değerli futbol adamı John Benjamin Toshack ile anlaştı.Hem hocama hem de eski kulübüme başarılar dilerken,parçası olmaktan gurur duyduğum Tractor Sazi ailesine ve destek olan herkese bir kez daha teşekkürler." ifadelerini paylaştı.

Etiketler :