Eslem Öztürk: "Şenol Güneş, performansımdan memnun!"

Eslem Öztürk: "Şenol Güneş, performansımdan memnun!"

İstanbulspor'un sezon öncesinde Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Eslem Öztürk açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Eslem Öztürk, sözlerine sezon değerlendirmesi yaparak başladı.

Eslem, "Bu sezon takım olarak play-off'a kalmayı çok istiyorduk. Elimizden geleni de yaptık. Son haftalarda çok puan kaybı yaşadık. 6 maçta; 5 galibiyet ile başlamıştık. Alt sıralardaki takımlara çok puan kaybettik. Üzgünüz ama olmadı" dedi.

İstanbulspor sürecinden de bahseden Eslem, "Geçen yıl Erzurumspor'da iyi bir sezon geçirdim. Sezon öncesi de İstanbulspor'a kiralık olarak geldim. Şu anda hocam şans veriyor. Kendimi buldum. Bu sezon da benim adıma güzel geçti. Şenol hoca ile de zaman zaman görüştük. Benim performansımdan memnun. Yalçın hocaya da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bence 1. Lig'in en iyi hocalarından biri. Buraya gelmeden önce ofansif oynuyordum. Burada hem ofansif hem de defansif oynamaya başladım. Ben kendimi merkez orta sahada çok rahat hissediyorum. Hocamızın takımdaki herkese çok büyük katkısı oldu" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

Etiketler :