Eto'o transferi bugün belli olacak! İşte pazarlık masasındaki son gelişmeler

Eto'o transferi bugün belli olacak! İşte pazarlık masasındaki son gelişmeler

Beşiktaş ile Eto'o ve kulübü Antalyaspor arasında geçen görüşmelerde artık son gündeyiz...

Antalyaspor'a bonservis bedeli ödemek istemeyen başkan Fikret Orman, Eto'o için Ömer Şişmanoğlu (bonservis) ve Kerim Frei (kiralılk) takasında ısrarcı. Ömer'in gitmeyi kabul etti ancak Kerim Antalyaspor'da oynamak istemiyor. Bugün bir başka haberde Fikret Orman'ın Kerim'e bu konuyla ilgili yaptığı teklifi paylaşmıştık.

HER ŞEY BUGÜN BELLİ OLACAK

Transfer komitesi, bugün yapılacak görüşmelerde Kerim'i iknaya çalışacak.

DÜN KIRAN KIRANA PAZARLIK YAŞANDI

Beşiktaş, Samuel Eto'o ile 1.5 yıllık anlaşma için 3 milyon Euro'ya el sıkıştı. İşin Antalyaspor kısmında ise kırmızı-beyazlı kulüp önce Ömer (bonservisiyle) ve Kerim Frei'ı (kiralık) talep etti.

Fakat Kerim, "Ben Antalyaspor'a gitmem. Avrupa'ya gideceğim" yanıtını verdi. Beşiktaş yönetimi Kerim'i ikna edemedi. Bunun üzerine Antalyaspor, "Kerim yoksa 1.5 milyon Euro para isteriz" dedi.

Beşiktaş, bunu kabul etmedi ve "Ömer Şişmanoğlu'nu bonservisiyle veriyoruz. Bunun dışında para ödemek istemiyoruz. Başka bir futbolcuyu kiralık isteyin" düşüncesini ortaya attı.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ise Beşiktaş'ın teklifini kabul etmedi ve "Ömer tamam... 1.5 milyon Euro'dan 1 milyon Euro'ya ineriz" dedi. Beşiktaş yönetimi para fikrine bir kez daha karşı çıktı ve "Biz Eto'o için para vermeyiz" yanıtını verdi.

BAŞKA İSİMLER DE TEKLİF ARACI

Beşiktaş, Kerim olmazsa başka isimleri de Antalyaspor'a teklif edebilir. Bu isimlerin Rhodolfo, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz olması bekleniyor. (Sabah ve AjansBeşiktaş)

Etiketler :