Eve dönüş!

Eve dönüş!

Yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı karşılaşmada Güven ile öne geçen siyah-beyazlı ekip, 85’te Moreira’ya engel olamadı. Kartal’ın iki kez direğe takıldığı mücadelede normal süre ve uzatmalar beraberlikle sonuçlandı.

Ajans Beşiktaş - Penaltı atışlarında Welinton ve Larin ağları bulamayınca gülen taraf Portekiz ekibi oldu
Maçın ilk dakikalarından itibaren üstünlüğünü eline alan Beşiktaş, ilk yarı boyunca kontrolü elden bırakmadı. Antalya karşılaşmasında olduğu gibi yine golün kahramanı olan Necip Uysal, Güven'e harika asist yaptı, Kartal önce geçti. 34'te Dorukhan'ın direkten dönen şutu gol olsa maç kopabilirdi. İkinci devre ise rakip daha derli toplu oynamaya başladı. Siyah-beyazlıların orta sahasında ise yorgunluk göze çarptı. Hücumda etkisiz kalınca ikinci golü bir türlü bulamayan Beşiktaş, kalesinde ise birkaç pozisyon verdi. Antalyaspor maçı gibi yine 85'te gol yiyen Beşiktaş, 90'da Mensah ile yüzde yüzlük pozisyonda yine direğe takıldı. Penaltılara giden maçı Beşiktaş kaybederek beklenmedik bir hüsran yaşadı.

WELİNTON YİNE SAÇ BAŞ YOLDURDU

Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan transfer ederken karşılığında 22 yaşındaki Fatih Aksoy'u verdiği Welinton, kötü maç serisini dün akşam Rio Ave karşısında da sürdürdü. Brezilyalı stoper, birlikte yükseldiği Moreira'nın kafa vuruşunu engelleyemeyince Portekiz ekibi maçın bitimine 5 dakika kala eşitliği yakaladı. 31 yaşındaki Brezilyalı, penaltılarda da atışı kaçırarak elenişin baş sorumluları arasında yer aldı.

ELENMEYİ İSTEMEZDİK!

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yokluğında Beşiktaş'ın başında maça çıkan antrenör Murat Şahin şunları söyledi: "Sahaya sürdüğümüz kadronun iyi oynayıp kazanabileceğini düşündük. Kaybettiğiniz zaman eleştiri normal. Avrupa'dan elenmeyi istemezdik. Yapacak bir şey yok. Artık önümüze bakacağız. Çok kötü oynadığımız bir maç da değil. Maçı koparabileceğimiz çok fazla pozisyon vardı." (Sabah - Ogün Şahinoğlu)

Etiketler :