Everton taraftarlarının Cenk Tosun hayranlığı! Babasını yakaladılar...

Everton taraftarlarının Cenk Tosun hayranlığı! Babasını yakaladılar...

Devre arasında transfer olduğu Everton'da son maçlarda açılan ve gollerini bir bir sıralayan Cenk Tosun'un popülerliği her geçen gün artıyor.

Ajans Beşiktaş - Everton'ın Stoke City'yi 2-1 mağlup ettiği maçın yıldızı Cenk Tosun olmuştu. Kötü hava şartları altında oynanan maçın ikinci yarısında attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren Cenk Tosun'un Everton taraftarı nezdinden popülerliği her geçen gün artıyor.

Son 3 maçta 4 gol atan Cenk Tosun'u yakından takip eden bir isim daha var. Milli futbolcunun babası Şenol Tosun oğlunun maçlarını tribünden takip ediyor. Stoke City deplasmanında da stadyumdaki yerini alan Şenol Tosun oğlunun golleriyle coşarken onun Cenk Tosun'un babası olduğunu fark eden bir Everton taraftarı fırsatı kaçırmadı.

Şenol Tosun'la selfie çeken Jake Cotrill fotoğrafı twitter'dan paylaştı. Everton taraftarı fotoğrafın altına da 'Galibiyeti, golleri atan futbolcunun babasıyla kutlamak sık olan bir şey değil' yazdı. Genç taraftarın bu tweet'i büyük beğeni toplarken Cenk'in babasını Cardiff City Teknik Direktörü Neil Warnock'a benzetenler oldu. (CNN)

Etiketler :