Everton'dan flaş transfer hamlesi! Başka bir forvete daha yöneldiler...

Everton'dan flaş transfer hamlesi! Başka bir forvete daha yöneldiler...

Beşiktaş’tan Cenk Tosun’un transferini bitirmek için yoğun mesai harcayan Everton’dan flaş bir hamle geldi.

Ajans Beşiktaş - Devre arasında kadrosuna en az bir forvet oyuncusu katmak isteyen Everton önceliği Cenk Tosun’a verse de alternatif isimler üzerinde de çalışmaya devam ediyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre İngiliz ekibi, Spartak Moskova forması giyen Quincy Promes ile ilgilenirken transferle ilgili başka detay paylaşılmadı. Normalde bir kanat oyuncusu olan Hollandalı futbolcu forvette de görev alabiliyor. Bu sezon Spartak Moskova formasıyla 25 maça çıkan Promes 15 gol 8 asistlik performansıyla göz dolduruyor.

Spartak Moskova kulübünün sahibi Leonid Fedun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 25 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşünmediklerini ve onun sezonu Rusya’da tamamlayacağını ifade etmişti.

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Everton Menajeri Sam Allardyce kendisine yöneltilen Cenk Tosun sorusu sonrası şu ifadeleri kullanmıştı: "Eğer bulabilirsek bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Ara transfer döneminde bu konuda etkin olacağız. Şu andaki durumumuza göre daha fazla gol atmalıyız."

Dün akşam çıkan haberlerde ise Everton Futbol Direktörü Steve Walsh'un İstanbul'a gelerek Cenk Tosun transferini bitirmek istediği iddia edilmişti. Fakat çıkan Promes haberiyle birlikte "Acaba Beşiktaş ile Everton, Cenk Tosun'un transferi konusunda anlaşamadı mı?" sorusunu da beraberinde getirdi. (Ajansspor)

Etiketler :