F.Bahçeli yönetici, Seba'ya küfre müsaade etti

F.Bahçeli yönetici, Seba'ya küfre müsaade etti

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. F.Bahçe 1-0'lık skorla çeyrek finale yükselirken; Beşiktaş'ın kupa yolculuğu sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Derbi maça hiçbir F.Bahçeli yönetici ve kulüp çalışanın gelmediği zannedildi. Ancak F.Bahçeli yönetici Metin Doğan'ın da Vodafone Arena'ya geldiği sonradan ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli yönetimi temsilen karşılaşmaya giden tek yönetici olan Doğan, Vodafone Arena'da kendilerine ayrılan bölüme gitmedi ve 90 dakikayı Fenerbahçeli taraftarların arasında deplasman tribününden izledi.

Yönetici Doğan, maç boyunca küfürlü tezahüratlarda bulunan F.Bahçelilere müdahalede bulunmadı. Rakip taraftarlar, karşılaşma sonuna doğru bu kez Türk sporunun efsane isimlerinden Süleyman Seba'ya da küfür etti. Bu durum, başta Beşiktaşlılar olmak üzere başka takım taraftarlarının da tepkisini çekti.

Efsane başkan Süleyman Seba, yıllar önce taraftar küfretmesin diye kapalı tribünün ortasına oturup, tarihe geçen bir çaba görüntüsü sergilemişti. Ancak garip tesadüfe bakın ki, F.bahçe yöneticisi Metin Doğan'ın olduğu tribünde bu kez Seba'ya küfredildi, hem de Dolmabahçe'de...

seba1.jpeg

 

Etiketler :