“Fatih Aksoy’u istemeyen adam...”

“Fatih Aksoy’u istemeyen adam...”

Gazeteci Kartal Yiğit, Fatih Aksoy - Welinton takası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Asist Analiz yorumcusu Kartal Yiğit, Fatih Aksoy - Welinton takası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Aksoy'u Sergen Yalçın'ın istemediğini belirten Yiğit, "Welinton, önümüzdeki sene Beşiktaş formasını giyecek. Fatih Aksoy da Alanyaspor formasını giyecek. Fatih Aksoy'u istemeyen adam, Sergen Yalçın. Demek ki kullanmayacak oyuncuyu, sistemi nedeniyle... O yüzden gitmesini istedi.

Caulker, Welinton'dan 1000 kat daha iyi oyuncu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi oynayacak. Welinton'a mı kaldı? Alanyaspor, şu an göbek atıyordur. Welinton-Fatih Aksoy'un takasından dolayı." dedi.

''Serkan Kırıntılı uygun bir isim''

Beşiktaş'ın kaleci  alternatiflerini değerlendiren Yiğit, ''"Sergen hoca, Gökhan Akkan'ı istiyor. Serkan Kırıntılı da listede. Serkan bence uygun bir isim." ifadesinde bulundu.

''O iş olmaz''

Basında çıkan Pukki iddiaları hakkında konuşan Kartal Yiğit, ''Beşiktaş'ın Pukki'yi getirecek maddi gücü yok. O iş olmaz."

''Beşiktaş'ın Lemina'ya da bir ilgisi var.'' dedi.

''Fatih, Beşiktaş seviyesinde değil''

Fatih Aksoy'un Beşiktaş seviyesinde olmadığını belirten Nevzat Dindar, ''Fatih Aksoy, Beşiktaş'ta oynayabilecek seviyede bir oyuncu değil. O bölgede Elneny gibi oyuncular oynuyordu." ifadelerinde bulundu.

Etiketler :