Fenerbahçe, Fellaini'yi bitirdi iddiası!

Fenerbahçe, Fellaini'yi bitirdi iddiası!

Fenerbahçe'nin Manchester United takımında forma giyen Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini transferi için İngiliz kulübü ile 8 milyon Euro karşılığında el sıkıştığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini savaşı yaşanyor. Dış basında geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile anılan Marouane Fellaini için İngiliz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Belçikalı futbolcu için İngiliz kulübü Manchester United ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe için İngiliz basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Orta saha çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için Fellaini iddiası ortaya atıldı. İngiliz basını Manchester United ile kariyerini noktalama hazırlığında olan Belçikalı futbolcuyu Fenerbahçe'ye yazdı.

Habere göre, Fenerbahçe'nin Belçikalı futbolcu için İngiliz kulübü ile 8 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi. İngiliz basını geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın da Belçikalı futbolcu ile ciddi şekilde ilgilendiğini iddia etmişti. (Futbol Arena)

Etiketler :