Fenerbahçe, Koita için devreye girdi!

Fenerbahçe, Koita için devreye girdi!

Beşiktaş'ın sezon başında Kasımpaşa'dan transfer etmek için girişim gösterdiği Fode Koita için Fenerbahçe devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe bir yandan Başakşehir’den İrfan Can Kahveci transferini noktalamaya çalışırken diğer yandan da golcü transferi için sürpriz bir hamle geldi. Kemal Ademi’yi sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük’e kiralayan sarı lacivertliler Kasımpaşa ile Fode Koita ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Erol Kaynar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Koita'nın transferi için Kasımpaşalı yöneticiler ile masaya oturduğunu söylemişti.

Fenerbahçe devreye girdi

Siyah beyazlıların talip olduğu oyuncu için Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Koita için görüşmelere başlandı.  Geçen sezon Fode Koita, Fenerbahçe’ye transfer olan Mame Thiam ile uyumuyla dikkat çekmişti.

Sosyal medyada Fenerbahçe gönderilerini beğendi

Koita da sosyal medyada Fenerbahçe ile ilgili gönderileri beğenerek mesaj gönderdi. İki taraf arasındaki pazarlıklarda para artı takas üzerinden yapıldığı öğrenildi.

Koita'nın performansı

30 yaşındaki golcü futbolcu 2016 Ocak ayından bu yana Kasımpaşa forması giyerken bu sezon 9 maçta 4 gollük performans sergiledi. İstanbul kulübünde bugüne kadar 108 karşılaşmaya çıkarken 31 gol attı,  11 asist yaptı. (Ajansspor - Aygün Özipek)

Etiketler :