Fenerbahçe yöneticisi Metin Doğan’ın aklı, Güneş’e atılan dikişlerde kalmış!

Fenerbahçe yöneticisi Metin Doğan’ın aklı, Güneş’e atılan dikişlerde kalmış!

Fenerbahçe'nin aklı hala Şenol Güneş'in başına atılan dikişlerde...

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe yöneticisi Metin Doğan, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Doğan, geçen sezon Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın Fenerbahçe'ye Vodafone Park'ta yenilip elendiği maç hakkında konuştu.

Doğan, Şenol Güneş’in kafasına atılan dikişlere vurgu yapıp konuyu başı yarılan Hasan Çetinkaya'ya getirdi. Doğan'ın "Herkes kendine düşeni yaptı" sözü ise dikkat çekti.

Metin Doğan'ın sözleri şöyle oldu: 

"Van Persie’nin gol attığı bir Beşiktaş maçı vardı. Taraftar gruplarıyla konuştuk, maça gidelim dedik. Bazı hoşnutsuzluklar vardı aralarında taraftarlarımızın. Gelin tek yürek olalım, herkese bir deplasman seyircisizi nasıl olur, gösterelim dedik. Bütün taraftar grupları bir araya geldiler, hepsi toplandılar. Tribün, kendi dizaynını yapar. Orada bir tek pankart vardı; sadece Fenerbahçe. Ben de taraftarla birlikte maçı izledim. Hasan Çetinkaya’ya, 'Öyle bir sinerji ile karşılaşacaksınız ki maçı almak zorundasınız. O seyirciyi Kadıköy’e başı eğik göndermeyin' dedim. Beşiktaş o maçta ilk defa çaresiz kaldı. Sonra Çarşı kendi aralarında toplantı vardı. Hasan’ın da başına gerçek dikiş atıldığı anlar vardı. Herkes kendine düşeni yaptı"

 

Etiketler :