Fenerbahçe'den açıklama: "Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı"

Fenerbahçe'den açıklama: "Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı"

Fenerbahçe, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladığını duyurdu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın maça çıkmayacağını açıkladığı Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması için Fenerbahçe maç hazırlıklarına başladığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 16.00’da başladı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi. Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek."

Beşiktaş maça çıkmayacağını açıklamıştı!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan ve tatil edilen maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaldığı yerden oynatılmasına karar verdiği Fenerbahçe maçına Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantıları sonrası çıkmama kararı aldı. Beşiktaş yönetimi, TFF'nin kararını "hukuka aykırı buldukları" gerekçesiyle bu adımı attığını açıkladı.

Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklama şöyleydi:

"Her zaman emeği, saygıyı ve alın terini ifade eden 115 yıllık tarihimiz ile Beşiktaşlılık duruşu sergileyerek camiamızın ileri gelenleriyle Divan Kurulu İstişare Toplantısıyla görüş alışverişi yaptıktan sonra gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantısı ile, hukuka aykırı alınan bu karara tepkimizi göstermek adına sahip olduğumuz tek çözümü ortaya koyarak, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanması kararlaştırılan maça çıkmama kararı aldığımızı bildirmek isteriz.Bu kararımızın Büyük Beşiktaş taraftarının da sesini duyurması adına en vakur duruş olacağına inancımız sonsuzdur. 115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız."