Fikert Orman'a Adalı teklifi!

Fikert Orman'a Adalı teklifi!

Beşiktaş'ta Fikret Orman, Serdal Adalı teklifine sert cevap verdi. Muhalefet ise ortada seçim olmamasına rağmen Ahmet Nur Çebi için hazırlıklara başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta bir seçim gündemi yok… Başkan Fikret Orman da, “çok tepki alıyorsun. Biraz dinlen. Koltuğu Serdal Adalı’ya devret. Geride kal” diyen yönetim kurulundaki üyelere sert tepki gösterdi. Kendisinden şüphesi olan varsa istifasını hemen vermesini istedi. Aksi taktirde basına bu haberleri servis etmemelerini istedi.

ORTADA SEÇİM YOK AMA MUHALEFET ÇEBİ’Yİ HAZIRLIYOR

Yönetim içinde küçük çaplı dalgalanmalar olsa da herhangi bir istifa ya da seçin gündemi yok. Muhalefet ise kolları sıvamış durumda… Orman her fırsatta “bu sen dönemim. Bir daha olmayacağım” dese de muhalifler bir erken seçimin gündeme gelebileceğini iddia ederek çalışmalara başladı. Muhalefetin gündeminde ise Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü kongrede Orman’a yakın adayın önünde başkan seçilmesini sağlamak. Orman’ın yerine Adalı’yı işaret edeceği bilindiği için camia içinde Çebi için şimdiden doğru ortam hazırlanmaya çalışılıyor. (Fotospor)