Fiket Orman'dan Lens müjdesi!

Fiket Orman'dan Lens müjdesi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports'tan Ömer Güvenç'e konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lens hakkında konuştu. BeIN Sports'a konuşan Orman, ''Lens istediğimiz bir oyuncu, o da Beşiktaş'ı istiyor. Yarın belki Türkiye'ye gelecek. Pazartesi ya da Salı takımla çalışmaya başlar. Lens Beşiktaş'a gelmeyi çok istedi, alacağından fedakarlık etti.

Ligde favori biziz. Fenerbahçe ve Galatasaray çok önemli transferler yaptı ama bu oyun sahada oynanıyor. Trabzonspor, şampiyonluk adaylarından biri. Başakşehir de çok iyi bir takım. Abdullah Hoca, çok iyi işler yapıyor. Cengiz Roma'ya 15 milyona gitti. Ordan bir yere gitse 50 milyon Euro'ya gider.

Ver-ver-ver değil sat-sat-sat herkes için olmalı. Anadolu'da bir kulüp, Kayseri... Oraya yayın gelirinden birşey olmaz. Oyuncu satmaları lazım. Maçlar yurtdışında izlenmeli. Daha yapacak çok işimiz var. Beşiktaş'ın bütün oyuncuları star. Negredo, Pepe, Quaresma, Talisca, Babel, Adriano, Oğuzhan, Tolgay, Gökhan, Caner hepsi star... İzlenebilir bir lig olmalıyız. Göztepe geldi İzmir'den. Tamer Tuna'ya da başarılar dilerim.

Etiketler :