Fikret Orman: "Alanya maçı bizim için dönüm noktası"

Fikret Orman: "Alanya maçı bizim için dönüm noktası"

Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, Aytemiz Alanyaspor zaferini “Ligdeki son 4 maçta galip gelememiştik. Takımdan bir patlama bekliyordum ve beklediğim oldu. Bu maç, bizim için bir dönüm noktası olacak” sözleriyle yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2-1 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Takım olarak ligde de çıkışa geçtiklerini söyleyen Orman, “Ligdeki son 4 maçta galip gelememiştik. Takımdan bir patlama bekliyordum ve beklediğim oldu. Alanya’da golümüzün erken gelmesi herkesi rahatlattı. Sonrasında gelen beraberlik golü biraz tedirginlik yarattı ancak galip geleceğimizi biliyorduk. Alanyaspor’u tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler ve sadece futbol oynamaya özen gösterdiler. Bu maç, bizim için bir dönüm noktası olacak. Şimdi Monaco maçına daha moralli çıkacağız” dedi.

‘Cumhuriyet Bayramını kutluyorum’

Orman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili olarak bir yazı kaleme aldı. Kulübün internet sitesinden paylaşılan yazıda Orman, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıl dönümü heyecanını yaşamaktayız. 94 yıldır ışıldayan, milletimizin önünü aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor, Türk ulusunun Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :