Fikret Orman: "Arzumuz grup liderliğini garantilemek"

Fikret Orman: "Arzumuz grup liderliğini garantilemek"

Beşiktaş'tan FC Porto Heyeti ve UEFA Delegesi'ne yemek.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde FC Porto ile Vodafone Park'ta oynanacak müsabaka öncesinde Beşiktaş, FC Porto heyeti ve UEFA Delgesi'ne yemek verdi.

Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Mican, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatör Gökhan Sarı, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ve Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdıl Gözelekli'nin Beşiktaş'ı temsil ettiği yemek Vodafone Park - White Pepper Divan Restoran’da gerçekleştirildi.

FC Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa ile kulüp yetkililerinin yanı sıra UEFA Delegesi Rudolphe Mannaerts yemekte yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin ardından Başkan Fikret Orman, FC Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa ile UEFA Delegesi Rudolphe Mannaerts'a günün anısına plaket takdim etti.

BJK TV'ye açıklamada bulunan Başkan Orman, “Porto sevdiğimiz bir kulüp. Onlarla beraber olduk, güzel bir gün geçirdiler. Arzumuz grup liderliğini garantilemek. Hayırlısı olsun” dedi.

Etiketler :