Fikret Orman: "Aziz Yıldırım'dan evrakları istiyoruz"

Fikret Orman: "Aziz Yıldırım'dan evrakları istiyoruz"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın toplantısında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Orman şunları söyledi:

"Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına biraz değinelim. Açıklık getirelim. Bir kulüp terbiyemiz var. Hiçbir camia ile çatılmaya girme arzusunda olmuyoruz. Ama maalesef Fenerbahçe ile yaşıyoruz. Bunun nedeni de onların yaptığı açıklama. Son yapılan açıklamalara o kadar çok şey var ki söylenecek; ama biz girmiyoruz. Biz sahadaki kişiler değiliz. Futbol sahada oynanır, saha dışında olmaz. Bunlar toplumu germekten başka bir işe yaramaz. Bizim amacımız Fenerbahçe taraftarını rencide etmek değil. O yüzden o konulara girmek istemiyorum. Açıklanması gerekenler var ama.

QUARESMA HAKKINDA

Quaresma 7 maç daha oynarsa sözleşme otomatik uzuyor. Teklif götürülmesinin bir nedeni olabilir: "Sen oynama, boşa çık" Aziz Yıldırım "isterlerse evrakları göndeririz" dedi. İstiyoruz, göndersinler. O sözleşme götürenleri mahkemeye vereceğim. Quaresma'dan sordum, evimde oynayacağım dedi. Biz de sözleşmesini uzattık. Quaresma'nın Fenerbahçe'ye teklif edilmesi ahlaksız teklife girer.

MEHMET EKİCİ KONUSU

Mehmet Ekici, sezon sonu sözleşmesinin bitecek olmadı nedeniyle menajerler aracılığıyla bize ulaştı. Kız kardeşleriyle konuştum. Daha sonra kulüpten izin aldık. Umut Güner, Mehmet Ekici'nin babasıyla görüştü. Kendini de önce Trabzon'la görüştü. Nereye istiyorsa gitsin. Zaten bizim bu ahlak içinde işimiz olmaz.

Quaresma bizim, Sosa Milan'ın, Mehmet Trabzon'un oyuncusu. Fenerbahçe başkanının bununla ne alakası var? Bizden ayrılmak isteyenler olabilir, müsade edersek. Biz kiminle devam etmek istersek ediyoruz. Giden geri geliyor. Fenerbahçe sevdiğimiz bir camia. Ama bu zihniyet yakışmıyor. Herkes kendi takımıyla ilgili açıklama yapsın.

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ

Artık bu zihniyetlerden herkes bıktı.Beşiktaş'ın başarılı olması bir şey ifade etmiyor.Türk futbolunun diğer takımlara ihtiyacı var. Kimseyle polemike girmek istemiyoruz. Bir Divan toplantısında (F.Bahçe) konu sadece Beşiktaş olabilir mi?

Senelerdir konuşulan bir yalan var: "Yurtdışından hakem gelecek." Hayır. Bu hakemlerle devam edeceğiz. Hakemlerle ilgili algı yaratmak kimsenin haddi değil. Hata herkese oluyor.

"Federasyın gitsin" diyorlar. Niye gitsin? Herkes kendi işine bakacak. Birisinden bir medet bekleyen namerttir.

Orman, "F.Bahçe ve Galatasaray'dan size gelmek isteyen oyuncu oldu mu?" şeklindeki soruya "Bunu açıklamamın bir katkısı var mı?" diye yanıt verdi.

DEMİRÖREN'İN ALACAKLARI

Demirören 5 senedir federasyon başkanı. Beşiktaş bu dönemde 1 kupa aldı. Yeni mi çıktı bu 100 milyon? Beşiktaş göçebe kuş gibi orada burada oynarken Demirören, Federasyon başkanı değil miydi?

AZİZ YILDIRIM'A YÖNELİK TEZAHÜRATLAR

Dün maçta taraftarımız Aziz Bey için bağırdı, üzüldüm. Bize başka yerde olmuyor. Çünkü kimseyi rencide etmiyoruz. Üzüldüm. Sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ülke olarak. Sporla mutlu olacağız. Kavgaya gerek yok."

Etiketler :