Fikret Orman: "Ben Şenol Hoca ile bir defa bile kavga etmedim, tartışma yaşamadım"

Fikret Orman: "Ben Şenol Hoca ile bir defa bile kavga etmedim, tartışma yaşamadım"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de canlı yayın konuğu oldu ve açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman, BJK Tv'de canlı yayın konuğu oldu. Başkan Orman, hafta sonu yapılacak olan seçim hakkında açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı;

"250 imza toplayamayan bir yapı oluştu"

"Zor bir süreç. Karar vermek, mantıken verdiğiniz kararlarla vicdanınızla örtüşmüyor bazen. Ben, her ne kadar dışarıdan çok mantıklı gözüksem de duygusal bir insanımdır. Tek başıma seçime gitmem, karşı tarafta oluşan açık ve net mesaj vermeme rağmen 250 imza toplayamayan bir yapı oluştu. Beşiktaş yönetici olmak makamı değil, hizmet etme makamıdır. Hislerimizden arınarak bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu süreçte aramıza giremeyen insanlar kırılıyorlar"

"Ahmet Nur Çebi, yeni yönetim kurulumuzda yer almadı"

"Kimler olmayacak ondan başlayayım. Ben Beşiktaş'ın başkanı olarak her şeye bir açıklık getirmem lazım. Ahmet Nur Çebi, yeni yönetim kurulumuzda yer almadı bunu Ahmet ağabey istedi. Süreç içerisinde ilk kendisi ile konuştum. Birinci olarak kendisini düşündüğümü söyledim. Ahmet ağabey, 6.5 sene geçtiğini, işlerinin çok yoğun olduğunu söyledi."

"Serdal Adalı ile anlaştık."

"Yömetim kurulundaki arkadaşlar, sen kiminle istiyorsan onunla çalış dediler. Bunun güvenini verdiler bana. Yeni kurulu konuşurken, önümüzde bir de ekonomik kriz var. Bu krize yönelik bir kurul oluşturdum. Berk Hacıgüzeller ile çalışacağız ama yönetimde olmayacak. İcra kurulunda olmasını istiyorum, bunu kendisi ile konuşucağım. Emre Kocadağ, benim çok sevdiğim kardeşim. Ben de hata olabilir onu motive edememiş olabilirim. Çok düzgün bir kardeşimiz. 5 kişi ile yollarımızı ayırdık. Yönetim kurulunun 3'te 1'i ediyor bu durum. Serdal Adalı ile anlaştık. Gündemimizde yoktu ama birden aklıma geldi"

"Beşiktaş'ın bana ihtiyacı varsa her şekilde orada olurum dedi."

"Bir dönem Serdal ile karşı karşıya kalsak da Beşiktaş menfati için oldu bu. Oturduk konuştuk beni çok memnun etti. Suçsuz yere, günahı olmadan 6 ay hapis yaptı. Her şey ortaya çıktı zaten. Beşiktaş'ın bana ihtiyacı varsa her şekilde orada olurum dedi."

"Umut Güner, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Hüseyin Mican ve Şafak'la devam ediyoruz"

"Türkiye'nin, kulübün gerçekleri ile hareket etmemiz lazım dedi Serdal Adalı. Görüşlerimiz çok örtüştü. Burası arkadaşlarını onore etme yeri değil. Önemli olan Beşiktaş'a ne verebiliriz zihniyetiydi. Anlaştığımıza çok da mutlu oldum. Hüseyin Yücel'i aldık yönetimimize. Hüseyin, Bahçeşehir Kolejleri'nin sahipleri. O da çok sevdiğim bir kardeşimizdi. Çok da heyecanlı Beşiktaş ile alakalı bir şeyler yapmak istiyordu. Ahmet Kavalcı'yı aldık. Onun haricinde Umut Güner, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Hüseyin Mican ve Şafak'la devam ediyoruz"

"Bazıları yanımızda olacak bazıları da olumsuzluklardan yol kovalayacaklar"

"Sekiz ay sonra yeniden bir seçim var. Bu seçimde aday olun dedim, birleşin dedim. Olmadı, şov için aday olacaklardan bahsetmiyorum. Bir aday çıkmadı. Sekiz ay sonra bakacağız. Bazıları yanımızda olacak bazıları da olumsuzluklardan yol kovalayacaklar. Allah onları mutlu etmesin."

"Ahmet Ürkmezgil icra kurulu başkanı olacak"

"Profesyonel yapılarda artık bazı departmanlar çok verimli gitmeye başladılar. Zaten icra kurulumuz da devam edecek. Ahmet Ürkmezgil icra kurulu başkanı olacak. Genel sekreterlik makamı icra makamıdır ayrıca. Önümüzdeki dönemde biraz daha profesyonelliğe geçecek departmanları arttırmamız gerekiyor."

"Duvara çivi çakmamış kişiler, Beşiktaş'ı Katarlılara satacaklar diyorlar"

"Af hemen başlayacak. Yıl başına kadar müracaat edilecek üyelikler için. Bir maddemiz de divana 3 toplantıda katılmayanların atılması. O madde kalkacak. Esasında çok kapsamlı bir tüzük tadili olmayacak. Bizim kulübü yönetirken zorlandığımız şeyler tabi oluyor. Bizim her mevzumuz bir dedikodu yaratıyor. Dört tane maddemiz var dedim. Duvara çivi çakmamış kişiler, Beşiktaş'ı Katarlılara satacaklar diyorlar"

"Serdal da Ahmet Kavalcı da bizim yeni heyecanlarımız olacak"

"Ahmet Nur Çebi aramızdan ayrıldı, Serdal Adalı ile rakip olduk ama şu an gösterdiği duruş çok önemli. Hep beraber çok iyi şeyler yapacağız. İnşallah Serdal da Ahmet Kavalcı da bizim yeni heyecanlarımız olacak ve birlikte güzel şeyler yapacağız"

"Ben Şenol Hoca ile bir defa bile kavga etmedim, tartışma yaşamadım"

"Şenol Hoca ile konuşuyoruz. Zaten anlaşmayı yaparken 2019 diye yaptık. Benim görevimin sonuna kadar yani. Sonrasında ben devam edersem, hocamızla da devam etmek istiyoruz. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Bazen hata gördüğümüz şeyler olunca medenice konuşuyoruz. Bu kavga ediyorsunuz demek değil. Ben Şenol Hoca ile bir defa bile kavga etmedim, tartışma yaşamadım. Dönem dönem farklı şeyler düşündüğümüz olabilir bunlar çok normal şeyler"

Etiketler :