Fikret Orman: "Beni Beşiktaş taraftarıyla karşı karşıya getirmek isteyenlerin niyetleri bellidir."

Fikret Orman: "Beni Beşiktaş taraftarıyla karşı karşıya getirmek isteyenlerin niyetleri bellidir."

Loris Karius için Vodafone Park'ta imza töreni düzenlendi. Tören sonrası Fikret Orman açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transferi Alman kaleci Loris Karius, Vodafone Park'ta düzenlenecek basın toplantısı öncesi BJK TV'de Sevde Kobak'ın sorularını yanıtladı. Ardından imza törenine geçen Karius, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tören sonrası Fikret Orman, beIN Sports'ta verdiği röportajla ilgili "Söylediğim şeyleri bir yerden alıp başka yerlere çekmeye bayılıyorsunuz. Kimsenin Beşiktaş'tan büyük olmadığını daha önce de söyledim. Bizim yapmış olduğumuz başarı varsa Beşiktaş olduğu içindir. Kimse kendine bir şey çıkarmaması lazım. Söylediklerimi anlamak istemeyenler ve cımbızla çekenler yarın yine olacaktır.

Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş yönetimi olarak başarılı olamayız demek istedim. Beni tanıyanlar ne manada söylemek istediğimi bilirler. Beni Trump ile örneklemeler, öbüründen bilmem neler, saçma sapan…

Beni Beşiktaş taraftarıyla karşı karşıya getirmek isteyenlerin niyetleri bellidir. Ben bir Beşiktaş neferiyim, öyle geldim, öyle gideceğim!” dedi.

Yarın oynanacak maçla ilgili, "Önemli bir maçımız. Buraya gelmeden evvel baktım. Biz götürmediğimiz için onlarda taraftar getirmiyorlar. Deplasman tribünü biletlerini satışa çıkaracağız. Dolu bir stat olsun." dedi.

Etiketler :