Fikret Orman: "Beşiktaş'ın gündemi şu anda şampiyonluk"

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın gündemi şu anda şampiyonluk"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'nin açılışında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Uzun süredir hizmet veren ancak HD yayını olmayan Beşiktaş Tv, bugün itibariyle HD yayına geçti. Vodafone Park'a taşınan Beşiktaş Tv stüdyosu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılıyla açılışını yaptı. Televizyon kanalı bundan sonra HD yayın yapacak.

Başkan Orman, açılışın ardından açıklamalarda bulundu. Fikret Orman şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ın bu kadrosunun şampiyon olması lazım. Çok şanssız puanlar kaybettik. Bundan sonra kaybetmek istemiyoruz, şampiyon olmak istiyoruz. Ligde bütün takımların hedefleri var. Ligimiz çok rekabetçi, bunun futbol severler olarak da futbolcular olarak da keyfini çıkarmamız lazım."

"Başakşehir maçında kaybetmemizden daha fazlası oynadığımız oyun. Öz eleştiri yapmamız lazım. Rakibimizin önemli oyuncuları yoktu ve neredeyse 30 dakikadan fazla eksik oynadılar. Bizim için üzüntü verici bir yenilgi oldu. Önümüzde 8 maç var, bize yine fırsat gelecek buna eminim ama bu fırsat geldiğinde Beşiktaş'ın ne yapacağı önemli. Üst üste 3. kez şampiyon olmak istiyoruz"

"Beşiktaş'ın gündemi şu anda şampiyonluk. Sözleşmeler değil, bunlar Beşiktaş'ın kendi iç gündemi. Beşiktaş'ın yoğunluğu şu anda şampiyonluk üzerinedir. Oğuzhan, diğerleri lig bitmeden gündemde değil. Bütün yaz transfer konuşacağız zaten. Lütfen gündemi lige, şampiyonluğa yönlendirelim. Alanyaspor'u bu hafta yenmek istiyoruz"

Etiketler :