Fikret Orman, ESPN'e konuştu! "Attığımız adımlar, sonuca ulaşmaya başladı"

Fikret Orman, ESPN'e konuştu! "Attığımız adımlar, sonuca ulaşmaya başladı"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dünyaca ünlü ESPN'e konuk oldu. Orman, ESPN'e demeç verdi.

Ajans Beşiktaş - Global olarak büyüme hedefini önüne koyan Beşiktaş, her geçen gün bu hedefe bir adım daha yaklaşıyor. Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirmeyi garantileyen Kara Kartal'ın yeni hedefi çeyrek final oynamak. Beşiktaş, aynı zamanda ligde de şampiyon olup 3 sene üst üste kupayı müzesine götürmek istiyor.

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, Amerika'nın önde gelen spor yayıncısı ESPN'e açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, şunları aktardı; "Bizim için doğru oyuncuları, doğru menajeri, doğru sponsorları bulmak çok büyük bir adım oldu. Görüyoruz ki yaptığımız bu adımlar sonuca ulaşmaya başladı. Başarımızı ve finansal yapımızı üst seviyede tutmaya çalıştık. Uzun vadede kulübün dengesini bozacak herhangi bir karar vermedik. Kısa sürede bizi başarıya götüreceğini bilsek bile uzun vadede verilecek zararlardan kaçındık."

ESPN, Beşiktaş'a ayırdığı haberde, siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi başarısı ve 'Come to Beşiktaş' akımından da bahsederken Şenol Güneş'in, Cenk Tosun'u bu sezon parlattığını da ekledi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

 

Etiketler :