Fikret Orman ile Şenol Güneş dünkü buluşmada neler konuştu? Toplantıdan notlar...

Fikret Orman ile Şenol Güneş dünkü buluşmada neler konuştu? Toplantıdan notlar...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş'in dün bir araya gelerek başbaşa yaptıkları görüşmede neler konuşuldu?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdaki geleceği tartışılmaya devam ederken sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş, dün bir araya gelerek yaklaşık 5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

FİKRET ORMAN AÇIK AÇIK SORDU

Fikret Orman'ın formsuz görünen Şenol Güneş'e "Hocam bir sorunun mu var? Eğer bir sıkıntılı durumun varsa ve devam edemeyeceğini düşünüyorsan bize söyle, karşılıklı anlaşarak bu işi bitirebiliriz" şeklinde konuyu açtığı ifade edildi. Şenol Güneş'in de Karadeniz'de bir süre dinlendikten sonra kararını bildireceği öğrenildi.

İKİNCİ YARI KONUŞULDU

Takımın kötü durumunun ve ikinci yarı planlamasının masaya yatırıldığı yemekli buluşmada Fikret Orman, tecrübeli çalıştırıcıya takımla ilgili düşüncelerini ve sezonun ikinci devresinde neler yapılması gerektiğini sordu. 

YÖNETİM VE TEKNİK EKİP İŞBİRLİĞİ ŞART

Görüşmede, Beşiktaş'ın yeniden ayağa kalması için yönetim ve teknik heyetin el birliği ile çalışması kararı çıktı. Gidecek ve kalacak oyuncular da belirlenirken, gerekli yerlere yapılacak takviyeler için fikir birliğine varıldı. 

KAFANIZI TEMİZLEYİN

Şenol Güneş, Kasımpaşa'ya karşı 4-1'lik ağır bir yenilgi alan oyuncularına soyunma odasında kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli hocanın öğrencilerine, "Kafanızı temizleyin, sorunsuz bir şekilde dinlenerek kampa gelmenizi istiyorum. İlk yarıyı verimli geçiremedik. Her şeyi beraber düzelteceğiz. Aile olamazsak da başaramayız. İkinci yarıda yeni bir başlangıç yaparak iddiamızı ortaya koyacağız" dediği belirtildi. (Asist Analiz & Sabah)

Etiketler :