Fikret Orman: "İnanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler"

Fikret Orman: "İnanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'nin HD yayının açılışını gerçekleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Uzun süredir hizmet veren ancak HD yayını olmayan Beşiktaş Tv, bugün itibariyle HD yayına geçti. Vodafone Park'a taşınan Beşiktaş Tv stüdyosu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılıyla açılışını yaptı. Televizyon kanalı bundan sonra HD yayın yapacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman BJK Tv'nin canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu. Fikret Orman'a Candaş Tolga Işık ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu eşlik etti.

Fikret Orman "Çok hoşlandığım programlar var izliyorum, seyrediyorum. Tabi bu televizyon kanalı, taraftarlarımızla keyifli vakit geçirmek istiyoruz. Beşiktaşlılar televizyonu izlerken mutlu olmalılar, her yerde mutlu olmalılar. Yoksa biz eski kavgalarla falan hem Türk sporuna hem de Beşiktaş'a zarar vermememiz lazım. En önemli şey bu sene şampiyon olmamız. Başta ben olmak üzere bütün yönetim kurulumuz çok inanıyoruz. Önümüzdeki 8 maç çok önemli."

"Tam rahatlayacağız diyorum, başka bir şey çıkıyor. Sefasını süremiyoruz. Çalışacağız, hep bir adım ileri gitmek zorundayız. Marka değerini yukarı taşımak istiyoruz. Biz buraya Beşiktaşlıları mutlu etmeye geldik. Beşiktaş taraftarları ile aramızda inanılmaz bir güven var. Taraftar da bize inanılmaz destek veriyor. Maç biletleri 15 dakikada bitiyor. Her yerde inanılmaz derecede taraftar rağbet ediyor"

"Pazar günü Beşiktaş'a yakışmayacak bir oyunla Başakşehir'e yenildik. Pazartesi günü de Kıbrıs'ta balo var 115. yıl balosu. Çok doluydu orası gittim herkes benden diri, kimse mağlubiyeti konuşmadı. Oradan Antalya'ya geçtim. Kartal Yuvası açılışına gittim, taraftarlar vardı. İnanılmaz bir kalabalık vardı, herkesle fotoğraflar çektirdik. Beşiktaş iki maç kaybetmiş bir Avrupa'da bir ligde. Ama taraftarlar hala sokağa dökülüyor bizim için. Taraftarlarımız mükemmel, iyi ki böyle bir camiaya başkanlık yapıyorum. Katar'da PSG Başkanı ile beraber oturduk. Ona sordum, kaç forma sattınız dedim 800 bin dediler. Biz 500 bine dayandık. Müthiş bir satış bu"

"Ben başkanlığı bırakmadan önce Allah bana 100 milyon taraftarı görmeyi nasip etsin. İnşallah taraftarımız yaptıklarımız beğeniyordur. İnanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler"

Etiketler :