Fikret Orman, o aileyi Galatasaray derbisine çağırdı!

Fikret Orman, o aileyi Galatasaray derbisine çağırdı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Park Stadı’nın yapıldığı dönemlerde yaşadığı ve unutamadığı bir anısını anlattı. Orman, Edirne Keşan’da bir çocuğun harçlıklarından biriktirdiği parayı kendilerine vermek istediğini duygulu sözlerle dile getirdi.

Ajans Beşiktaş - Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Fikret Orman, “Bir tane imam, cami imamı bana oğlundan bir mektup getirdiğini söyledi. Ben de açtım ve baktım bir mesaj bekledim. Meğer babasının verdiği harçlıklardan 50 lira gibi bir para biriktirmiş. Kendisine top alabilirdi, şeker alabilirdi, başka şekilde kullanabilirdi. Harçlıklarına kıyıp da Beşiktaş’a katkı vermek istemiş. Varlıklı birinin çocuğu da değil. Biz bunlarla da karşılaştık.” diye konuştu.

O aile Beşiktaş’ın derbide misafiri olacak

Öte yandan Beşiktaş’ın 1 numarası, harçlıklarını biriktirip Beşiktaş’a katkı sağlamak isteyen çocuğun ailesini derbide konuk edeceklerini söyledi. Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç yarın (2 Aralık Cumartesi) Vodafone Park’ta oynancak. Saat 19:30’daki maçı Fırat Aydınus yönetecek.

Etiketler :