Fikret Orman, Oğuzhan ve Cenk ile görüştü!

Fikret Orman, Oğuzhan ve Cenk ile görüştü!

Gözünü derbiye diken Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, takımının dış dünyayla ilişkisini keserek Galatasaray maçına hazırlamaya çalışıyor.

Ajans Beşiktaş - Yardımcılarıyla sürekli temas halinde olan Şenol Güneş, görüntülü analizlerle sarı kırmızılı ekibin güçlü ve zayıf yanlarını futbolcularına aktarmaya çalışıyor.

Taktik antrenmanlara ağırlık veren deneyimli çalıştırıcı, özellikle orta sahanın önemine vurgu yapıyor. Derbinin kilit bölgesini orta saha olarak belirleyen Güneş, hem ofansif hem de defansif olarak dikkatli olmalarını istedi.

Atiba Hutchinson-Tolgay  Arslan-Talisca üçlüsünün son haftalardaki performansından memnun olmayan Beşiktaş Teknik Heyeti, Oğuzhan'ın ilk 11'de olup olmayacağına maçtan önceki son taktik antrenmanda karar verecek.

Sarı kırmızılıların duran top zafiyetini de kullanmaya çalışacak Beşiktaş'ta antrenmanların son bölümünde farklı organizasyonlarla duran top çalışması yapılıyor.

Yönetimin de sık sık Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek futbolculara ve teknik heyete destek olduğu öğrenilirken, derbiye özel prim de verilecek.

Başkan Fikret Orrman'ın da özellikle son haftalarda transfer haberleri çıkan Oğuzhan Özyakup ve Cenk'le bir görüşme yağtığı ve yıldız oyunculardan haberlere kulak asmamalarını istediği öğrenildi. (Bein Sports)

Etiketler :