Fikret Orman: "Pepe'yi Ronaldo'yla belki takas olarak kullanabiliriz"

Fikret Orman: "Pepe'yi Ronaldo'yla belki takas olarak kullanabiliriz"

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Avon ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Törende konuşan Fikret Orman, önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avon ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasında açıklamalar yaptı. Sponsorluk anlaşmasında konuşan Orman, Bayern Münih ile eşleşmelerini de değerlendirdi.

Sponsorluk anlaşması hakkında…
Bu sponsorlukta bizim düşüncemiz ekonomik gelir elde etmekten çok, bayanlara gösterdiğimiz ilgi ve önemdir. Bütün bayan takımlarımıza sponsor yaparız. 3 yıllık beraberliğimiz inşallah uzun seneler devam eder.

“Bayern Münih ile zevkli bir rekabet yaşacağız”
Bayern Münih zor bir rakip. Tarihinde çok başarıları olan bir rakip. Adı Şampiyonlar Ligi. Biz işin avantajlı tarafından bakıyoruz. Önemli bir maç olacak. Gösterdiğimiz performans ortada. Çok önemli takımlarla oynadık. Elde ettiğimiz başarılar da ortada. Bayern ile zevkli bir rekabet yaşacağız. Onlar bizle eşleştikleri için sevindiler. Biz de kendi taraftarlarımızı sevindireceğiz. Vida transferinde bitmiş bir şey yok, olmama ihtimali de var. Bayern Münih zor bir kura ama umutsuz bakmamak lazım. Beni Bayern Münih maçında endişelendiren şey taraftar olayı. Biz taraftarlarımızla gideriz fakat orada Beşiktaş taraftarının değil rakip taraftarların olay çıkarmasında bile bizi sorumlu tutuyorlar. Bizim yapabileceğimiz bu konuda tek şey var: Hiç taraftar götürmeyeceğiz. Her yerden açıklama yaptık, sıfır sorumluluğa sahibiz. Taraftarlarımız maça gitmek istiyorlar, haklıdırlar. Taraftarlarımız da bazen kulüp için istemedikleri şeye 'evet' demek zorundalar."

"İskoç hakem geçen sene bizi katletmese biz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacaktık. Bizim tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi hem hakemi, hem de rakibi yenmemiz lazım. Biz işimizi iyi yapmaya çalışıyorsak, oyuncular da işlerini iyi yapacaklar."

"Galatasaray ile puan farkını hem kapatıp hem de arayı açacak güce sahibiz. Birçok oyuncumuza talep var. Talisca da oyuncumuz ve isteyebilirler. Bana kalmak istediğini söyledi. Sezon sonu da olabilir, 1 sene sonra da olabilir. Görüşmelerimiz sürüyor. Şenol Güneş'in sözleşmesinin bitmesine 2 sene var. Şimdi öven insanlar, başarısızlık olursa ne kadar kötü diye anlatmaya başlarlar"

"Pepe için bir teklif gelmedi Onunla inanılmaz mutluyuz. Altyapıdaki çocukları çalıştırıyor. Pepe bir rol model. İşin şaka tarafına gelince Pepe'yi Ronaldo'yla belki takas olarak kullanabiliriz."

Etiketler :