Fikret Orman - Şenol Güneş zirvesinde neler konuşuldu?

Fikret Orman - Şenol Güneş zirvesinde neler konuşuldu?

Beşiktaş’ta devre arası için acil önlem paketi devreye sokuldu.

Ajans Beşiktaş - Uzun bir süredir ara transfer dönemindeki takviyeler için çalışma yürüten Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş’e transfer garantisi verdi. Geçtiğimiz günlerde siyah - beyazlı teknik adamla, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelen Orman’ın “Hocam siz hiç merak etmeyin. İstediğiniz bölgeye alabileceğimiz en iyi oyuncuları alacağız” dediği öğrenildi.

Bu kapsamda Mario Gomez ile dirsek teması halinde olan Beşiktaş Yönetimi, forvet konusunu Alman yıldızla çözmek için menajeri ile temasa geçecek. Gomez’in vereceği cevaba göre yol haritası belirleyecek olan siyah-beyazlılar, Alman oyuncunun “evet” demesi durumunda rotayı hemen stopere çevirecek. Ryan Babel ile kanat transferi için görüşen Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez’in geri dönmeyi kabul etmesi halinde, Babel transferinde acele etmeyecek.

Bütçe olarak belirli bir limiti geçmek istemediği için Babel transferini ağırdan alan yönetim, bu nedenle önceliğini forvet ve stopere verdi. Transfer çalışmaları hakkında Şenol Güneş ile bilgi alış verişinde de bulunan siyah - beyazlı yöneticiler, listedeki isimler konusunda teknik heyetin onayını aldı. (Milliyet)

Etiketler :