Fikret Orman Şenol Güneş'le görüştü: "Hocam eğer sorun varsa..."

Fikret Orman Şenol Güneş'le görüştü: "Hocam eğer sorun varsa..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdaki geleceği tartışma konusu olurken, Başkan Fikret Orman'ın tecrübeli çalıştırıcı ile ilk kez açık açık konuştuğu öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in takımdaki geleceği tartışılmaya devam ederken sıcak gelişmeler yaşanıyor. AsistAnaliz.com'dan Kartal Yiğit'in haberine göre; siyah - beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın formsuz görünen Şenol Güneş'e "Hocam bir sorunun mu var? Eğer bir sıkıntılı durumun varsa ve devam edemeyeceğini düşünüyorsan bize söyle, karşılıklı anlaşarak bu işi bitirebiliriz" şeklinde konuyu açtığı ifade edildi.

Şenol Güneş'in de Ahmet Kavalcı ile Rize'ye, Trabzon'a giderek orada kafa dinledikten sonra kararını bildireceği öğrenildi.

Şenol Güneş yarım bırakmak istemiyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş krizi devam ederken, siyah beyazlıların yönetiminde Serdar Adalı, Melih Aydoğdu gibi isimler Guti'nin takımın başına geçmesini istediği belirtildi. Şenol Güneş'in olası ayrılığında ise Umut Güner'in oyunu Tamer Tuna'dan yana kullanacağı dile getirildi.

Güneş'in ne karar vereceği henüz netleşmemişken takımı da yarıda bırakmak istemediği biliniyor.

Yönetim ikiyi ayrıldı

Beşiktaş yönetimi hoca konusunda ise 2'ye ayrılmış durumda. Adalı, Aydoğdu gibi başı çeken isimlerin Guti'yi takımda yarım sezon çalıştırabileceğini öngördüğü bir diğer gurubun ise Tamer Tuna'nın takımın başına getirilmesi gerektiği görüşünde birleştiği ve bu ortamın da fikir ayrılığı oluşturduğu öğrenildi.