Fikret Orman: "Ümraniye'ye büyük bir altyapı yatırımı yapacağız"

Fikret Orman: "Ümraniye'ye büyük bir altyapı yatırımı yapacağız"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın kamp yaptığı Slovakya'da Bein Sports'tan Gürler Akgün'e özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı;

"560 bin civarında forma satmak istiyoruz"

"Lefter sezonu olacak, çok önemli bir futbol adamı. Esasında Lefter'in hayatına baktığımız zaman Beşiktaş da var içerisinde. Bizim için de ayrı bir mutluluk. Federasyonumuzu tebrik ediyorum. Formalar çok güzel, çok başarılı buldum formaları. Tabi ben bu formaları 1.5 sene önceden biliyordum. Taraftarlarımızdan da çok güzel övgüler alıyoruz. Bütün planlarımız %10-12 civarında büyüme. 560 bin civarı satış yapmak istiyoruz"

"7/24 yaşayan bir stat..."

"7/24 yaşayan stat işine yavaş yavaş başlıyoruz. Bu sezon konserlerle başlıyoruz, devamı da gelecek. Terörün dışına çıktık ülke olarak, yapılan operasyonlar sonucunda ülke olarak daha da rahatlayacağız. Stadı bu amaç için dizay ettik, devam ediyoruz 7/24 yaşayan stat olmasına"

"Guti, Beşiktaş'ın evladıdır"

"Guti Beşiktaş'ı hiç unutmadı, ailemizden kopmadı. Fotoğrafları silmedi, kapımız ona sonuna kadar açıktı hep. Beşiktaş'ın evladıdır Guti. Aynı hisleri Atiba için de söylüyorum. Kariyeri bittikten sonra Bşeiktaş'tan devam etsin istiyorum. Pepe için de aynı şekilde"

"Atiba'ya teklifi yaptık, bekliyoruz"

"Atiba'ya teklifimizi yaptık, bekliyoruz. Umarım yapmış olduğumuz teklifi kabul eder ve kampa katılır. Ailesi de Beşiktaş ile özdeşleşti artık kendisi de. Teklifi kabul etmesini bekliyoruz"

"Vida bizim için değerli bir oyuncu"

"Gelen teklifleri tabi değerlendiriyoruz. Ama istediğimiş şartların oluşması lazım ama Vida'yı şu an kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Babel'i de aynı şekilde. Vida bizim için değerli bir isim. Transferin bitmesine 2 ay var, bizim hamle yapmak istediğimiz bölge hücuma dönük orta saha ve Negredo'nun durumuna göre forvet alacağız. Başka bir transfer söz konusu değil. Sağ bek olarak Dorukhan'ı transfer ettik, iyi de çalışıyor. Gökhan'a alternatif bir hamle gerek kalmayacak gibi"

"Negredo sakatlığı sebebiyle kampa katılmadı"

"Negredo önemli bir isim, önemli bir kariyer. Bizim de, hocanın da, taraftarımızın da sevdiği isim ama İspanyol isimler sorun yaşıyor ülkemizde. Fabri için bu yaşanmadı ama Negredo yaşadı. Santrafor pozisyonu çok önemli, bizim için daha da önemli. Senelerdir iyi işler çıkardı forvetlerimiz. Negredo gol konusunda sıkıntılar yaşadı. Bu demek değildir ki Negredo kötü bir oyuncu. Sakatlığı nedeniyle kampa katılmadı. Teklif gelirse değerlendireceğiz tabi."

"Serdar ve Musa için girişim yapmadık"

"Umut ilgilendiğimiz bir oyuncu ama Serdar, Musa gibi isimlerin oynadığı bölgeler dolu. Onlar için bir girişimimiz yok. Osmanlı ile aramız iyi, Umut için görüşüyoruz. Zaman ne gösterecek göreceğiz"

"Eylül'de Azerbaycan'a gideceğiz"

"Maalesef ligi istediğimiz yerde bitiremedik ve sezonu erken açmak durumunda kaldık. Bu sebeple seyahatlerimiz iptal oldu. Ama Eylül'de Azerbaycan'a gideceğiz. Çin iptal oldu sadece. Çok başarılı sezonlar geçirdik. Avrupa'da iyi gittik. Türkiye'nin Avrupa'daki önemli yüzü olduk. Avrupa Ligi'nde de hedeflerimiz yüksek"

"Ümraniye'ye büyük bir yatırım yapacağız"

"Ümraniye'nin arkasındaki alanı kaybetmiştik. Şimdi o davaları kazandık, arsaları alıyoruz yavaş yavaş. Devrettikten sonra minik takımlar hariç bütün altyapıyı Ümraniye'ye taşıyacağız. Oraya büyük bir yatırım yapacağız. Umarım da başarılı oluruz"

Etiketler :